Vážení rodiče, milí žáci,
i přes zákaz vstupu do škol a vyhlášení nouzového stavu v ČR, dle nařízení vlády, v naší ZUŠ stále probíhá výuka distančním způsobem již od 17.3.2020.
Všichni rodiče byli kontaktování přes systém Klasifikace od vedení školy, nebo svými učiteli a byla jim nabídnuta distanční výuka. Výuka probíhá po domluvě, dle možností obou stran, přes aplikace Skype, Viber, WhatsApp, messenger, telefon, email a nebo alespoň doporučením prostřednictvím nahrávek a videí, které postupně vkládáme na náš školní Facebook a web. Do distanční výuky se zapojuje rovněž výtvarný a taneční obor. Díky moderním technologiím můžeme zachovat kontinuitu výuky.
Pokud se k Vám nabídka výuky na dálku ještě nedostala, prosím, ozvěte se svému učiteli, nebo nám a my zprávu předáme. Chápeme, že je situace velmi složitá pro všechny a nechceme Vás ještě více zatěžovat, při tom množství jiných povinností. Učivo je pravidelně zapisováno do elektronické žákovské knížky, proto se můžete kdykoli podívat, na nová zadání či upřesnění nácviku skladeb apod. a v případě nejasností kontaktovat svého učitele.
Vypracování všech zadaných úkolů v hromadných předmětech (hudební přípravka, seminář, výtvarný a taneční obor), je pouze na Vašich dětech a časových i technických možnostech. Úkoly v těchto hromadných předmětech jsou zadávány formou doporučení. Za zpětnou vazbu všem moc děkujeme, je dobrovolná, nikoli povinná.
Všem Vám přejeme mnoho zdraví, pevných nervů a pochopení. Děkujeme za pomoc z Vaší strany, při vzdělávání distanční formou a budeme se těšit na osobní setkání a klasickou výuku, jakmile to bude možné.
Všichni jsme zde pro Vás a Vaše děti.
I dále prosím sledujte náš web www.zusmilovice.cz a náš Facebook.

MgA. Romana Matějková
ředitelka školy ZUŠ Milovice

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.